Op1 gemist? Zo helpt Herman den Blijker horecaondernemers: ''Ze hebben slapeloze nachten''

Op1 gemist? Zo helpt Herman den Blijker horecaondernemers: ''Ze hebben slapeloze nachten''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 7 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Zo helpt Herman den Blijker horecaondernemers: ''Ze hebben slapeloze nachten'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 7 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 januari terugkijken bij Gids.tv. De coronacrisis heeft een grote impact op de horeca. Restaurants en cafe's zijn al weken dicht en moeten rond komen van to go's. Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen in een nieuw seizoen van Crisis In De Tent. Stress en slapeloze nachten''Ik denk dat de helft van de tenten dicht moet,'' vertelt Herman in Op1. ''Ondernemers hebben stress en slapeloze nachten,'' vult Annemarie aan. Herman vervolgt: ''Wij moeten aanvullen wat de mogelijkheden zijn en wat ze aan zouden kunnen.'' Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zo helpt Herman den Blijker horecaondernemers: ''Ze hebben slapeloze nachten''

De coronacrisis heeft een grote impact op de horeca. Restaurants en cafe's zijn al weken dicht en moeten rond komen van to go's. Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen in een nieuw seizoen van Crisis In De Tent.

Stress en slapeloze nachten
''Ik denk dat de helft van de tenten dicht moet,'' vertelt Herman in Op1. ''Ondernemers hebben stress en slapeloze nachten,'' vult Annemarie aan. Herman vervolgt: ''Wij moeten aanvullen wat de mogelijkheden zijn en wat ze aan zouden kunnen.''

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zo helpt Herman den Blijker horecaondernemers: ''Ze hebben slapeloze nachten'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier