Zien: Britt Dekker over plassen in bad (Iedereen is van de wereld)

Zien: Britt Dekker over plassen in bad (Iedereen is van de wereld)

Als Leo Alkemade in de nieuwe SBS6-quiz Iedereen is van de wereld laat weten helemaal geen problemen te hebben met het plassen in de douche en dat zelfs in bad doet kan Britt Dekker haar oren niet geloven: "Nee gadver. Dus jij gaat in...., komop. Je pist in bad en gaat er daarna inliggen?" Bekijk het fragment van Iedereen is van de wereld hieronder.

Zien: Britt Dekker over plassen in bad (<em>Iedereen is van de wereld</em>) Als Leo Alkemade in de nieuwe SBS6-quiz Iedereen is van de wereld laat weten helemaal geen problemen te hebben met het plassen in de douche en dat zelfs in bad doet kan Britt Dekker haar oren niet geloven: "Nee gadver. Dus jij gaat in...., komop. Je pist in bad en gaat er daarna inliggen?" Bekijk het fragment van Iedereen is van de wereld hieronder. De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Iedereen Is Van De Wereld: Wie plast onder de douche? ‘Geen grote boodschap!’ Bekijk deze video »
TV :
Zien: Britt Dekker over plassen in bad (Iedereen is van de wereld)

De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV