Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Losing my little brother' (aflevering 3)

Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Losing my little brother' (aflevering 3)

Alweer de derde aflevering van de vierdelige serie Layers of Me van YouTuber NikkieTutorials is gepubliceerd. In deze serie werd Nikkie twee jaar lang gevolgd door documentairemaker Linda Hakeboom, waar alle hoogte- en dieptepunten van die tijd werd gefilmd.

Bekijk de derde aflevering hier.

De derde aflevering
Eerder was te zien hoe Nikkie de Jager volledig bezeten was door haar werk en de resultaten die ze wilde halen met haar video's. Zelfs toen haar broertje erg ziek werd, bleef ze werken om zichzelf af te leiden. In de derde aflevering is te zien hoe Nikkie omging met het verlies van haar broertje en hoe ze haar leven hierna weer oppakte.

Bekijk de trailer van de documentaireserie hieronder. De eerste aflevering van NikkieTutorials: Layers of me is vanaf 28 december te bekijken op haar YouTube-kanaal.

Bekijk hier <em>NikkieTutorials: Layers of Me</em> 'Losing my little brother' (aflevering 3) Alweer de derde aflevering van de vierdelige serie Layers of Me van YouTuber NikkieTutorials is gepubliceerd. In deze serie werd Nikkie twee jaar lang gevolgd door documentairemaker Linda Hakeboom, waar alle hoogte- en dieptepunten van die tijd werd gefilmd. Bekijk de derde aflevering hier. De derde afleveringEerder was te zien hoe Nikkie de Jager volledig bezeten was door haar werk en de resultaten die ze wilde halen met haar video's. Zelfs toen haar broertje erg ziek werd, bleef ze werken om zichzelf af te leiden. In de derde aflevering is te zien hoe Nikkie omging met het verlies van haar broertje en hoe ze haar leven hierna weer oppakte. Bekijk de trailer van de documentaireserie hieronder. De eerste aflevering van NikkieTutorials: Layers of me is vanaf 28 december te bekijken op haar YouTube-kanaal. Bekijk ook Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Pressure to perform' (aflevering 2) Bekijk deze video » Bekijk ook Bekijk hier NikkieTutorials: Layers Of Me 'Peeling back the past' (aflevering 1) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Losing my little brother' (aflevering 3)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Losing my little brother' (aflevering 3) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV