Edsilia Rombley en Kees Tol bij Op1 over nieuw programma Over Gewicht

Edsilia Rombley en Kees Tol bij Op1 over nieuw programma Over Gewicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 11 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Edsilia Rombley en Kees Tol bij <em>Op1</em> over nieuw programma <em>Over Gewicht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 11 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het nieuwe programma van Edsilia Rombley en Kees Tol heet Over Gewicht, en hierin onderzoeken Edsilia en Kees wat de beste manieren zijn om af te vallen. Ze hebben er zelf ook veel van geleerd. Maar of ze zelf ook wat doen met alle feitjes? Over Gewicht is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij NET5. Je kan alle afleveringen van Over Gewicht terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Edsilia Rombley en Kees Tol bij Op1 over nieuw programma Over Gewicht

Het nieuwe programma van Edsilia Rombley en Kees Tol heet Over Gewicht, en hierin onderzoeken Edsilia en Kees wat de beste manieren zijn om af te vallen. Ze hebben er zelf ook veel van geleerd. Maar of ze zelf ook wat doen met alle feitjes?

Over Gewicht is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij NET5. Je kan alle afleveringen van Over Gewicht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Edsilia Rombley en Kees Tol bij Op1 over nieuw programma Over Gewicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier