Film: Winter Castle woensdag 13 januari te zien bij RTL 8

Film: Winter Castle woensdag 13 januari te zien bij RTL 8

Film: <em>Winter Castle</em> woensdag 13 januari te zien bij <em>RTL 8</em> Meg, gespeeld door Melanie Mullen gaat in de film Winter Castle trouwen in een ijshotel en probeert haar zus, Jenny, te koppelen aan de alleenstaande vader Craig. SabotageJenny is betoverd door de sprookjesachtige omgeving en voelt een sterke klik met Craig. Maar Craig heeft een goede vriendin meegenomen naar de bruiloft, en die heeft een oogje op hem. Ze doet er dan ook alles aan om de opbloeiende romance tussen Jenny en Craig te saboteren. Bekijk de trailer van Winter Castle hierboven. Winter Castle is woensdag 13 januari om 20:30 uur te zien bij RTL 8. Bekijk ook Penguin Bloom eind januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk Netflix-films van 2021: "Outside The Wire, Fear Street en meer" Bekijk deze video »
Film :
Film: Winter Castle woensdag 13 januari te zien bij RTL 8

Meg, gespeeld door Melanie Mullen gaat in de film Winter Castle trouwen in een ijshotel en probeert haar zus, Jenny, te koppelen aan de alleenstaande vader Craig.

Sabotage
Jenny is betoverd door de sprookjesachtige omgeving en voelt een sterke klik met Craig. Maar Craig heeft een goede vriendin meegenomen naar de bruiloft, en die heeft een oogje op hem. Ze doet er dan ook alles aan om de opbloeiende romance tussen Jenny en Craig te saboteren.

Bekijk de trailer van Winter Castle hierboven. Winter Castle is woensdag 13 januari om 20:30 uur te zien bij RTL 8.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Film: Winter Castle woensdag 13 januari te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV