Video: afzetting Donald Trump dreigt nadat Huis van Afgevaardigden heeft gestemd

Video: afzetting Donald Trump dreigt nadat Huis van Afgevaardigden heeft gestemd

Het Huis van Afgevaardigden heeft voor de vierde keer in de geschiedenis van de Verenigde Staten ingestemd met een impeachment, de tweede tegen president Donald J. Trump. De Afgevaardigden stellen dat Trump verantwoordelijk kan worden gehouden voor de bestorming van het Capitool, waarbij vijf doden vielen.

Lees verder onder de video.

Video: afzetting <em>Donald Trump</em> dreigt nadat Huis van Afgevaardigden heeft gestemd Het Huis van Afgevaardigden heeft voor de vierde keer in de geschiedenis van de Verenigde Staten ingestemd met een impeachment, de tweede tegen president Donald J. Trump. De Afgevaardigden stellen dat Trump verantwoordelijk kan worden gehouden voor de bestorming van het Capitool, waarbij vijf doden vielen. Lees verder onder de video. Senaat aan zetHet is nu de beurt aan het Senaat om over de afzetting te stemmen. Als er een tweederdemeerderheid voor stemt, zal Trump via een impeachmentprocedure worden afgezet als president. Bekijk deze video's Zien: Joe Biden over Donald Trump: "Gênant voor Amerika" Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Twan Huys: "Donald Trump wordt in het Huis sowieso afgezet!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: afzetting Donald Trump dreigt nadat Huis van Afgevaardigden heeft gestemd

Senaat aan zet
Het is nu de beurt aan het Senaat om over de afzetting te stemmen. Als er een tweederdemeerderheid voor stemt, zal Trump via een impeachmentprocedure worden afgezet als president.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: afzetting Donald Trump dreigt nadat Huis van Afgevaardigden heeft gestemd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV