Eva Jinek pakt Pete Hoekstra aan: "Wie luistert er nu nog naar Amerika?"

Eva Jinek pakt Pete Hoekstra aan: "Wie luistert er nu nog naar Amerika?"

Een kleine week na zijn veelbesproken bezoek aan Op1 schoof de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra aan bij Jinek voor een gesprek over de politieke situatie in zijn land. Tijdens het gesprek legt Eva Jinek Hoekstra het vuur aan de schenen: "Als Amerika een ander land vertelt hoe ze zich moeten gedragen, wie luistert er dan nog?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 13 januari terugkijken bij Gids.tv.

Eva Jinek pakt <em>Pete Hoekstra</em> aan: &quot;Wie luistert er nu nog naar Amerika?&quot; Een kleine week na zijn veelbesproken bezoek aan Op1 schoof de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra aan bij Jinek voor een gesprek over de politieke situatie in zijn land. Tijdens het gesprek legt Eva Jinek Hoekstra het vuur aan de schenen: "Als Amerika een ander land vertelt hoe ze zich moeten gedragen, wie luistert er dan nog?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 13 januari terugkijken bij Gids.tv. Vrij manHoekstra geeft toe dat het beeld dat nu van Amerika is ontstaan niet het beeld is waar hij zich in herkent. Toch kan de ambassadeur geen openlijke kritiek op Donald Trump uiten, omdat hij in zijn dienst als overheidsbeambte aan het werk is in Nederland. Hoekstra kijkt er naar uit om over een week weer een vrij man te zijn: "Ik zal dan dingen zeggen die ik nu niet kan zeggen." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek pakt Pete Hoekstra aan: "Wie luistert er nu nog naar Amerika?"

Vrij man
Hoekstra geeft toe dat het beeld dat nu van Amerika is ontstaan niet het beeld is waar hij zich in herkent. Toch kan de ambassadeur geen openlijke kritiek op Donald Trump uiten, omdat hij in zijn dienst als overheidsbeambte aan het werk is in Nederland. Hoekstra kijkt er naar uit om over een week weer een vrij man te zijn: "Ik zal dan dingen zeggen die ik nu niet kan zeggen."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek pakt Pete Hoekstra aan: "Wie luistert er nu nog naar Amerika?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier