Bonding seizoen 2 vanaf 27 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Bonding seizoen 2 vanaf 27 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Dit zijn de kijktips voor Netflix-films en -series die nieuw in week 2 zijn verschenen.

Vanaf 27 januari kun je bij Netflix genieten van het tweede seizoen van de serie Bonding. Het verhaal draait om studente Tiff die in New York bijklust als ‘dominatrix’. En haar beste homovriend Pete van de middelbare school werkt als haar assistent. In het tweede seizoen doen ze er alles aan om hun reputatie in de BDSM-community te herstellen. In deze serie zijn onder anderen Zoe Levin, Brendan Scannell en Micah Stock te zien.

Het tweede seizoen van Bonding is vanaf 27 januari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Bonding seizoen 2 bekijken.

<em>Bonding</em> seizoen 2 vanaf 27 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Dit zijn de kijktips voor Netflix-films en -series die nieuw in week 2 zijn verschenen. Vanaf 27 januari kun je bij Netflix genieten van het tweede seizoen van de serie Bonding. Het verhaal draait om studente Tiff die in New York bijklust als ‘dominatrix’. En haar beste homovriend Pete van de middelbare school werkt als haar assistent. In het tweede seizoen doen ze er alles aan om hun reputatie in de BDSM-community te herstellen. In deze serie zijn onder anderen Zoe Levin, Brendan Scannell en Micah Stock te zien. Het tweede seizoen van Bonding is vanaf 27 januari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Bonding seizoen 2 bekijken. Bekijk Netflix-films van 2021: "Outside The Wire, Fear Street en meer" Bekijk deze video » Trailer: Bliss, met Owen Wilson & Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime Bekijk deze video »
Trailer :
Bonding seizoen 2 vanaf 27 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bonding seizoen 2 vanaf 27 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV