Hilarische beelden Heel Holland Bakt: Robèrt van Beckhoven doceert Broodrijkskunde

Hilarische beelden Heel Holland Bakt: Robèrt van Beckhoven doceert Broodrijkskunde

In een hilarische extra video van Heel Holland Bakt krijgen we les van meesterpatissier Robèrt van Beckhoven. Hij doceert het vak 'Broodrijkskunde', waarin hij vertelt waar diverse soorten brood vandaan komen. In de vorm van een quizje vraagt Van Beckhoven aan de kijkers naar de herkomst van verschillende broden. Hoeveel weet jij er goed te raden?

Bekijk de video met Robèrt van Beckhoven hieronder.

Hilarische beelden <em>Heel Holland Bakt</em>: Robèrt van Beckhoven doceert Broodrijkskunde In een hilarische extra video van Heel Holland Bakt krijgen we les van meesterpatissier Robèrt van Beckhoven. Hij doceert het vak 'Broodrijkskunde', waarin hij vertelt waar diverse soorten brood vandaan komen. In de vorm van een quizje vraagt Van Beckhoven aan de kijkers naar de herkomst van verschillende broden. Hoeveel weet jij er goed te raden? Bekijk de video met Robèrt van Beckhoven hieronder. Heel Holland Bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: André van Duin onderging chemo tijdens Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Verwarring rond nieuw thema Heel Holland Bakt: Frankrijk, Italië of Oostenrijk? Bekijk deze video »
TV :
Hilarische beelden Heel Holland Bakt: Robèrt van Beckhoven doceert Broodrijkskunde

Heel Holland Bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden Heel Holland Bakt: Robèrt van Beckhoven doceert Broodrijkskunde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier