Premier Mark Rutte over val Kabinet: ‘Het hele systeem heeft gefaald’ (video)

Premier Mark Rutte over val Kabinet: ‘Het hele systeem heeft gefaald’ (video)

Bekijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet.

Mark Rutte heeft vrijdagmiddag een persconferentie gegeven over de val van het Kabinet. Het Kabinet is opgestapt in verband met de toeslagenaffaire, die de levens van veel ouders ruïneerde.

Lees verder onder de video.

Premier Mark Rutte over <em>val Kabinet</em>: ‘Het hele systeem heeft gefaald’ (video) Bekijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet. Mark Rutte heeft vrijdagmiddag een persconferentie gegeven over de val van het Kabinet. Het Kabinet is opgestapt in verband met de toeslagenaffaire, die de levens van veel ouders ruïneerde. Lees verder onder de video. Rutte gaat demissionair door met strijd tegen coronacrisis“Als het hele systeem heeft gefaald, kan alleen gezamenlijk verantwoordelijkheid worden gedragen”, aldus de premier. Wel laat hij weten dat ze de komende tijd doorgaan met de strijd tegen het coronavirus. Ook richtte hij zich tot de ouders die zijn getroffen door de kinderopvangtoeslagenaffaire. “We zullen blijven werken aan snelle compensatie en aan de verbeteringen die nodig zijn voor de toekomst.” Bekijk het fragment uit de persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet in de AD-video hierboven. NOS Journaal: val kabinet Rutte III onvermijdelijk Bekijk deze video » Bekijk extra uitzending NOS Journaal: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire Bekijk deze video »
Politiek :
Premier Mark Rutte over val Kabinet: ‘Het hele systeem heeft gefaald’ (video)

Rutte gaat demissionair door met strijd tegen coronacrisis
“Als het hele systeem heeft gefaald, kan alleen gezamenlijk verantwoordelijkheid worden gedragen”, aldus de premier. Wel laat hij weten dat ze de komende tijd doorgaan met de strijd tegen het coronavirus. Ook richtte hij zich tot de ouders die zijn getroffen door de kinderopvangtoeslagenaffaire. “We zullen blijven werken aan snelle compensatie en aan de verbeteringen die nodig zijn voor de toekomst.”

Bekijk het fragment uit de persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet in de AD-video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Premier Mark Rutte over val Kabinet: ‘Het hele systeem heeft gefaald’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier