RTL Boulevard: politie en marechaussee vallen in bij clipshoot met Famke Louise

RTL Boulevard: politie en marechaussee vallen in bij clipshoot met Famke Louise

Famke Louise deed niet meer mee, maar nu dachten we dat ze wel weer mee deed. Toch ging het goed fout bij een clipshoot van Famke Louise. Politie en marechaussee vallen in omdat de zangeres en haar team de coronaregels niet naleefden. Famke doet haar verhaal in RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: politie en marechaussee vallen in bij clipshoot met <em>Famke Louise</em> Famke Louise deed niet meer mee, maar nu dachten we dat ze wel weer mee deed. Toch ging het goed fout bij een clipshoot van Famke Louise. Politie en marechaussee vallen in omdat de zangeres en haar team de coronaregels niet naleefden. Famke doet haar verhaal in RTL Boulevard. Tekst gaat verder onder de video. BekeuringTijdens een clipshoot ging het fout voor zangeres Famke Louise. De politie krijgt een oproep dat er een festiviteit gaande is en rukt samen met de marachaussee uit. Ter plaatse blijkt er een clipshoot aan de gang te zijn waar de coronaregels niet nageleefd zouden worden. Famke reageert: "Iedereen die daar was, heeft een bekeuring gekregen en die wordt ook gewoon netjes betaald." > Hierboven zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Comedy Central Kater van 2020: Karin Bloemen in de corona teststraat Bekijk deze video » Video: Famke Louise krijgt boete voor overtreden coronaregels Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: politie en marechaussee vallen in bij clipshoot met Famke Louise

Bekeuring
Tijdens een clipshoot ging het fout voor zangeres Famke Louise. De politie krijgt een oproep dat er een festiviteit gaande is en rukt samen met de marachaussee uit. Ter plaatse blijkt er een clipshoot aan de gang te zijn waar de coronaregels niet nageleefd zouden worden. Famke reageert: "Iedereen die daar was, heeft een bekeuring gekregen en die wordt ook gewoon netjes betaald."

> Hierboven zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: politie en marechaussee vallen in bij clipshoot met Famke Louise of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier