Op1: nieuwe voorstelling Brigitte Kaandorp zaterdag te zien bij SBS6

Op1: nieuwe voorstelling Brigitte Kaandorp zaterdag te zien bij SBS6

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: nieuwe voorstelling <em>Brigitte Kaandorp</em> zaterdag te zien bij SBS6 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. Ook voor Brigitte Kaandorp hakte de coronacrisis er flink in. Zij moest middenin haar tour stoppen met het spelen van haar voorstelling 'Eh...'. Maar goed nieuws voor alle fans: morgen (zaterdag 16 januari) is de voorstelling van Brigitte Kaandorp te zien bij SBS6 om 20.30 uur. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: nieuwe voorstelling Brigitte Kaandorp zaterdag te zien bij SBS6

Ook voor Brigitte Kaandorp hakte de coronacrisis er flink in. Zij moest middenin haar tour stoppen met het spelen van haar voorstelling 'Eh...'. Maar goed nieuws voor alle fans: morgen (zaterdag 16 januari) is de voorstelling van Brigitte Kaandorp te zien bij SBS6 om 20.30 uur.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: nieuwe voorstelling Brigitte Kaandorp zaterdag te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier