NOS Sport: Schaatsen EK Allround en EK Sprint gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: Schaatsen EK Allround en EK Sprint gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: Schaatsen EK Allround en EK Sprint gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tussen 11:25 en 17:50 uur liveverslag van de EK allround en sprint bij het schaatsen in Heerenveen. Deze zaterdag is de eerste van twee dagen van beide toernooien voor zowel mannen als vrouwen. Het is de eerste internationale wedstrijd van het seizoen. Dione de Graaff presenteert de uitzendingen en bespreekt het allrounden met Rintje Ritsma en Mark Tuitert. Annette Gerritsen en Erben Wennemars geven de analyse bij het sprinttoernooi. Het commentaar bij de beelden komt zoals gebruikelijk van Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tussen 11:25 en 17:50 uur liveverslag van de EK allround en sprint bij het schaatsen in Heerenveen. Deze zaterdag is de eerste van twee dagen van beide toernooien voor zowel mannen als vrouwen.

Het is de eerste internationale wedstrijd van het seizoen. Dione de Graaff presenteert de uitzendingen en bespreekt het allrounden met Rintje Ritsma en Mark Tuitert. Annette Gerritsen en Erben Wennemars geven de analyse bij het sprinttoernooi.

Het commentaar bij de beelden komt zoals gebruikelijk van Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Sport: Schaatsen EK Allround en EK Sprint gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier