Video: TikTok maakt fidget toys ineens razend populair onder kinderen

Video: TikTok maakt fidget toys ineens razend populair onder kinderen

Er is een nieuwe online trend gaande onder de jeugd: fidget toys. Fidget toys zijn kleine speelgoedjes in allerlei felle kleuren. De fidget toys zijn vooral populair geworden door TikTok. De pas 11-jarige Indy zag het speelgoed ook voor het eerst op TikTok, en besloot het toen zelf te gaan verkopen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>TikTok</em> maakt <em>fidget toys</em> ineens razend populair onder kinderen Er is een nieuwe online trend gaande onder de jeugd: fidget toys. Fidget toys zijn kleine speelgoedjes in allerlei felle kleuren. De fidget toys zijn vooral populair geworden door TikTok. De pas 11-jarige Indy zag het speelgoed ook voor het eerst op TikTok, en besloot het toen zelf te gaan verkopen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: Mega reuzenrad van K'NEX gestolen: "Breng het weer terug!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: TikTok maakt fidget toys ineens razend populair onder kinderen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: TikTok maakt fidget toys ineens razend populair onder kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier