Bilal Wahib in Weet Ik Veel: zijn bondagemeesters er voor kickboksers?

Bilal Wahib in Weet Ik Veel: zijn bondagemeesters er voor kickboksers?

In Weet Ik Veel is het de grote vraag wat bondagemeesters precies doen in hun dagelijks leven. Acteur Bilal Wahib heeft een vaag vermoeden. “Ik weet niet, voor kickboksers?”

Bekijk het fragment van Weet Ik Veel in de video hieronder.

Weet Ik Veel is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

Bilal Wahib in <em>Weet Ik Veel</em>: zijn bondagemeesters er voor kickboksers? In Weet Ik Veel is het de grote vraag wat bondagemeesters precies doen in hun dagelijks leven. Acteur Bilal Wahib heeft een vaag vermoeden. “Ik weet niet, voor kickboksers?” Bekijk het fragment van Weet Ik Veel in de video hieronder. Weet Ik Veel is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Weet Ik Veel: Snollebollekes-zanger gaat weer friet bakken als coronacrisis aanhoudt Bekijk deze video » Weet Ik Veel: Beau van Erven Dorens beeldt favoriete sport uit: ‘Daar ga je, vlegel!’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bilal Wahib in Weet Ik Veel: zijn bondagemeesters er voor kickboksers? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier