Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Binnenvaart' (video)

Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Binnenvaart' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 16 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Binnenvaart' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 16 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. Als de kandidaten op een terras in Brno zitten, krijgen ze een telefoontje van Rik. Ze moeten vier duo’s maken, met in elk duo een kandidaat zonder hoogtevrees en een kandidaat die kan kajakken. Daarnaast is het belangrijk dat elk duo elkaar vertrouwt, want bij de volgende opdracht zijn vier vrijstellingen te verdienen. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Binnenvaart' (video)

Als de kandidaten op een terras in Brno zitten, krijgen ze een telefoontje van Rik. Ze moeten vier duo’s maken, met in elk duo een kandidaat zonder hoogtevrees en een kandidaat die kan kajakken. Daarnaast is het belangrijk dat elk duo elkaar vertrouwt, want bij de volgende opdracht zijn vier vrijstellingen te verdienen.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Binnenvaart' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier