Code van Coppens: Koffietijd-presentatrice Quinty vergeet haar helm: ''Lach me niet uit!''

Code van Coppens: Koffietijd-presentatrice Quinty vergeet haar helm: ''Lach me niet uit!''

In het nieuwe SBS6 programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen maken de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens een bijzondere escaperoom voor verschillende BN'ers.

Uitlachen
Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull vergeet in alle haast en spanning haar helm op de doen. Ze glijdt vervolgens gillend de sneeuwglijbaan af. ''Niet uitlachen!'' roept ze nog. Staf en Mathias liggen echter dubbel van het lachen.

<em>Code van Coppens</em>: Koffietijd-presentatrice Quinty vergeet haar helm: ''Lach me niet uit!'' In het nieuwe SBS6 programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen maken de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens een bijzondere escaperoom voor verschillende BN'ers. UitlachenKoffietijd-presentatrice Quinty Trustfull vergeet in alle haast en spanning haar helm op de doen. Ze glijdt vervolgens gillend de sneeuwglijbaan af. ''Niet uitlachen!'' roept ze nog. Staf en Mathias liggen echter dubbel van het lachen. Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code Van Coppens: Klaas en Fien hebben pijn door ‘flippende enkelbanden’ Bekijk deze video » Vrijdag in de 5 Uur Show: Horace Cohen & Didier Froger over Code van Coppens Bekijk deze video » Code Van Coppens: Xander de Buisonjé en Sem van Dijk opgesloten in escaperoom Bekijk deze video »

Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV