RTL Exclusief: Gerard Joling in de nieuwsquiz met Francis van Broekhuizen

RTL Exclusief: Gerard Joling in de nieuwsquiz met Francis van Broekhuizen

<em>RTL Exclusief</em>: <em>Gerard Joling</em> in de nieuwsquiz met <em>Francis van Broekhuizen</em> Gerard Joling deelt zaterdag 16 januari een Instagram-video waarin hij vertelt dat hij onderweg is naar de opnames van RTL Exclusief. We kunnen vanavond, zondag 17 januari, zien hoe de zanger in een quizvorm het weeknieuws doorneemt samen met Francis van Broekhuizen. Bekijk hierboven de Instagram-video waarin Gerard Joling onderweg is naar de opnames van RTL Exclusief. RTL Exclusief is wekelijks om 20:30 uur te zien op zondagavond. Je kunt alle afleveringen van RTL Exclusief terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Exclusief: Koningin Máxima werd helemaal gek van prinsesjes in lockdown Bekijk deze video » RTL Exclusief gemist? Johan Cruijff brengt bijzondere ode aan de doden Bekijk deze video »

Gerard Joling deelt zaterdag 16 januari een Instagram-video waarin hij vertelt dat hij onderweg is naar de opnames van RTL Exclusief. We kunnen vanavond, zondag 17 januari, zien hoe de zanger in een quizvorm het weeknieuws doorneemt samen met Francis van Broekhuizen.

Bekijk hierboven de Instagram-video waarin Gerard Joling onderweg is naar de opnames van RTL Exclusief.

RTL Exclusief is wekelijks om 20:30 uur te zien op zondagavond. Je kunt alle afleveringen van RTL Exclusief terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Exclusief: Gerard Joling in de nieuwsquiz met Francis van Broekhuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier