Zien: Dave Roelvink geslagen met knuppel tijdens rellen Museumplein Amsterdam

Zien: Dave Roelvink geslagen met knuppel tijdens rellen Museumplein Amsterdam

Het leek Dave Roelvink zondagmiddag wel een goed idee om even een kijkje te nemen bij de Museumplein-rellen in Amsterdam en daar live verslag van te doen op Instagram. Dat liep wat anders dan gepland: binnen no time wordt hij door een agent geslagen: "Ik krijg zo een klap voor mijn flikker hey, ik moet pleite hiero. Ik krijg me toch een pak klereklappen op mijn rug, met een knuppel."

'We leven nog'
Na afloop reageert hij: "Ik dacht, ik ga vanuit het park filmen, door de tralies heen. Ik had alleen niet gezien dat ik midden tussen een groep agenten stond dus ik kreeg er ook nog eentje voor mijn muil." Gelukkig kan de dj er inmiddels wel om lachen: "We leven nog." Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin ook de beelden van het moment dat Roelvink geslagen wordt, hieronder.

Zien: <em>Dave Roelvink</em> geslagen met knuppel tijdens rellen Museumplein Amsterdam Het leek Dave Roelvink zondagmiddag wel een goed idee om even een kijkje te nemen bij de Museumplein-rellen in Amsterdam en daar live verslag van te doen op Instagram. Dat liep wat anders dan gepland: binnen no time wordt hij door een agent geslagen: "Ik krijg zo een klap voor mijn flikker hey, ik moet pleite hiero. Ik krijg me toch een pak klereklappen op mijn rug, met een knuppel." 'We leven nog'Na afloop reageert hij: "Ik dacht, ik ga vanuit het park filmen, door de tralies heen. Ik had alleen niet gezien dat ik midden tussen een groep agenten stond dus ik kreeg er ook nog eentje voor mijn muil." Gelukkig kan de dj er inmiddels wel om lachen: "We leven nog." Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin ook de beelden van het moment dat Roelvink geslagen wordt, hieronder. Bekijk ook Donny Roelvink over ruzie met Dave: "Er is iets geflikt" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dave Roelvink geslagen met knuppel tijdens rellen Museumplein Amsterdam


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dave Roelvink geslagen met knuppel tijdens rellen Museumplein Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier