Marble Mania: Kees Tol traint om Nick & Simon te verslaan: ‘Stront aan de knikker!’

Marble Mania: Kees Tol traint om Nick & Simon te verslaan: ‘Stront aan de knikker!’

Kees Tol is vastberaden om in Marble Mania zijn tegenstanders Nick Schilder en Simon Keizer te verslaan. “Met mijn knikkertechniek zit het wel goed jongens”, aldus Kees. “Nick en Simon, er is stront aan de knikker. Ik lust jullie rauw! Alleen nog even de vingerspiertjes trainen.”

Bekijk de video van Kees Tol voor Marble Mania hieronder.

Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marble Mania</em>: Kees Tol traint om Nick &amp; Simon te verslaan: ‘Stront aan de knikker!’ Kees Tol is vastberaden om in Marble Mania zijn tegenstanders Nick Schilder en Simon Keizer te verslaan. “Met mijn knikkertechniek zit het wel goed jongens”, aldus Kees. “Nick en Simon, er is stront aan de knikker. Ik lust jullie rauw! Alleen nog even de vingerspiertjes trainen.” Bekijk de video van Kees Tol voor Marble Mania hieronder. Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Kees Tol traint om Nick & Simon te verslaan: ‘Stront aan de knikker!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier