Zien: Russische oppositieleider Navalny meteen opgepakt bij aankomst in Rusland

Zien: Russische oppositieleider Navalny meteen opgepakt bij aankomst in Rusland

De Russische oppositieleider Aleksej Navalny is bij aankomst in Rusland meteen opgepakt. Hij verbleef de afgelopen maanden in Duitsland om lichamelijk te herstellen, hoogstwaarschijnlijk is hij vergiftigd en hij overleefde het maar net. President Vladimir Poetin had al gedreigd dat Navalny meteen zou worden gearresteerd als hij terug zou keren naar Rusland.

Bekijk beelden van de arrestatie van Aleksej Navalny in de video van de Telegraaf hieronder.

Zien: Russische oppositieleider <em>Navalny</em> meteen opgepakt bij aankomst in Rusland De Russische oppositieleider Aleksej Navalny is bij aankomst in Rusland meteen opgepakt. Hij verbleef de afgelopen maanden in Duitsland om lichamelijk te herstellen, hoogstwaarschijnlijk is hij vergiftigd en hij overleefde het maar net. President Vladimir Poetin had al gedreigd dat Navalny meteen zou worden gearresteerd als hij terug zou keren naar Rusland. Bekijk beelden van de arrestatie van Aleksej Navalny in de video van de Telegraaf hieronder. Zo is de Russische Aleksey Navalny vergiftigd (video) Bekijk deze video » Duitse minister bevestigt: "Er zat zenuwgif in het bloed van Alexei Navalny" (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Russische oppositieleider Navalny meteen opgepakt bij aankomst in Rusland


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Russische oppositieleider Navalny meteen opgepakt bij aankomst in Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier