Talkshow M: erkenning voor Elfstedentocht-winnaressen met eigen oorkonde

Talkshow M: erkenning voor Elfstedentocht-winnaressen met eigen oorkonde

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 18 januari. Je kan ook de hele uitzending van 18 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: erkenning voor <em>Elfstedentocht-winnaressen</em> met eigen oorkonde Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 18 januari. Je kan ook de hele uitzending van 18 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De Elfstedentocht-winnaressen Lenie van der Hoorn, Tineke Dijkshoorn en Klasina Seinstra krijgen eindelijk de erkenning die ze verdienen: De Elfstedenvereniging gaf ze een oorkonde en de enige echte Elfstedenvaas. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: erkenning voor Elfstedentocht-winnaressen met eigen oorkonde

De Elfstedentocht-winnaressen Lenie van der Hoorn, Tineke Dijkshoorn en Klasina Seinstra krijgen eindelijk de erkenning die ze verdienen: De Elfstedenvereniging gaf ze een oorkonde en de enige echte Elfstedenvaas.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: erkenning voor Elfstedentocht-winnaressen met eigen oorkonde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier