Vanavond in Op1: o.a. Mark Rutte, Sigrid Kaag en Rutger Bregman (promo)

Vanavond in Op1: o.a. Mark Rutte, Sigrid Kaag en Rutger Bregman (promo)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: o.a. Mark Rutte, Sigrid Kaag en Rutger Bregman (promo) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. In een nieuwe Op1 vanavond aandacht voor het overlijden van Hans de Boer. Onder andere Mark Rutte en Sigrid Kaag halen herinneringen aan hem op. Ook te gast: Rutger Bregman en Jesse Frederik. Ze schreven een uitgebreid artikel over de toeslagenaffaire. Waar is dat mis gegaan? In de promo hierboven zie je alle gasten van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: o.a. Mark Rutte, Sigrid Kaag en Rutger Bregman (promo)

In een nieuwe Op1 vanavond aandacht voor het overlijden van Hans de Boer. Onder andere Mark Rutte en Sigrid Kaag halen herinneringen aan hem op. Ook te gast: Rutger Bregman en Jesse Frederik. Ze schreven een uitgebreid artikel over de toeslagenaffaire. Waar is dat mis gegaan?

In de promo hierboven zie je alle gasten van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: o.a. Mark Rutte, Sigrid Kaag en Rutger Bregman (promo) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier