Talkshow M gemist? Abdelkader Benali over zijn heldin Jakoba Mulder

Talkshow M gemist? Abdelkader Benali over zijn heldin Jakoba Mulder

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Abdelkader Benali over zijn heldin <em>Jakoba Mulder</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Abdelkader Benali heeft een grote bewondering voor zijn heldin: "Weet je dat er een vrouw was die speeltuinen en pierenbadjes maakte? Haar naam is Jakoba Mulder." Daarbij geeft hij ook nog een wijze les mee aan ons: "Als je een goed plan hebt, teken het, koester het. Het vuur van Jakoba Mulder, ik hoop dat het ook in jou brand." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Abdelkader Benali over zijn heldin Jakoba Mulder

Abdelkader Benali heeft een grote bewondering voor zijn heldin: "Weet je dat er een vrouw was die speeltuinen en pierenbadjes maakte? Haar naam is Jakoba Mulder." Daarbij geeft hij ook nog een wijze les mee aan ons: "Als je een goed plan hebt, teken het, koester het. Het vuur van Jakoba Mulder, ik hoop dat het ook in jou brand."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Abdelkader Benali over zijn heldin Jakoba Mulder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier