Jinek gemist? Martin Bosma (PVV) grapt over de val van het “picknick-kabinet”

Jinek gemist? Martin Bosma (PVV) grapt over de val van het “picknick-kabinet”

Jaïr Ferwerda gaat een paar dagen na de val van het kabinet, vóór het begin van het debat over de Toeslagenaffaire, langs in Den Haag om de stemming te peilen. PVV’er Martin Bosma is nooit te beroerd om er een grapje over te maken: “Het was een beetje een picknick-kabinet.”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Martin Bosma</em> (PVV) grapt over de val van het “picknick-kabinet” Jaïr Ferwerda gaat een paar dagen na de val van het kabinet, vóór het begin van het debat over de Toeslagenaffaire, langs in Den Haag om de stemming te peilen. PVV’er Martin Bosma is nooit te beroerd om er een grapje over te maken: “Het was een beetje een picknick-kabinet.” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Afgesproken werkIn zijn uitspraken laat Bosma doorschemeren dat het bijna op afgesproken werk leek: “Maandag? Nee, laten we dinsdag doen. Half een? Ja oké, prima.” Ondertussen wordt er ook al vooruitgeblikt op de avondklok. Wordt die ingezet om de aandacht van het Toeslagenaffaire-debat af te leiden? Dat kan Mark Rutte absoluut niet hebben: “Ja jongens, daar is de coronacrisis toch écht te serieus voor.” Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Martin Bosma (PVV) grapt over de val van het “picknick-kabinet”

Afgesproken werk
In zijn uitspraken laat Bosma doorschemeren dat het bijna op afgesproken werk leek: “Maandag? Nee, laten we dinsdag doen. Half een? Ja oké, prima.” Ondertussen wordt er ook al vooruitgeblikt op de avondklok. Wordt die ingezet om de aandacht van het Toeslagenaffaire-debat af te leiden? Dat kan Mark Rutte absoluut niet hebben: “Ja jongens, daar is de coronacrisis toch écht te serieus voor.”

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Martin Bosma (PVV) grapt over de val van het “picknick-kabinet” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier