Erik Mouthaan vertelt in Jinek over inauguratie Joe Biden, maar gaat Twitter-Trump missen

Erik Mouthaan vertelt in Jinek over inauguratie Joe Biden, maar gaat Twitter-Trump missen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag (woensdag 20 januari) is het zover: Joe Biden wordt geïnaugureerd als de 46ste president van de Verenigde Staten. Washington is veranderd in een onneembare vesting, maar Erik Mouthaan is nog ter plekke voor een laatste update. Hij geeft toe ook wel wat aan Donald Trump te gaan missen: zijn openheid. Op Twitter liet Trump namelijk altijd luidkeels zijn oordeel over besluiten horen.

Erik Mouthaan vertelt in <em>Jinek</em> over inauguratie <em>Joe Biden</em>, maar gaat Twitter-Trump missen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Vandaag (woensdag 20 januari) is het zover: Joe Biden wordt geïnaugureerd als de 46ste president van de Verenigde Staten. Washington is veranderd in een onneembare vesting, maar Erik Mouthaan is nog ter plekke voor een laatste update. Hij geeft toe ook wel wat aan Donald Trump te gaan missen: zijn openheid. Op Twitter liet Trump namelijk altijd luidkeels zijn oordeel over besluiten horen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Erik Mouthaan vertelt in Jinek over inauguratie Joe Biden, maar gaat Twitter-Trump missen

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erik Mouthaan vertelt in Jinek over inauguratie Joe Biden, maar gaat Twitter-Trump missen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier