Talkshow M: Pieter Omtzigt pleit voor onderzoek naar Raad van State

Talkshow M: Pieter Omtzigt pleit voor onderzoek naar Raad van State

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: <em>Pieter Omtzigt</em> pleit voor onderzoek naar Raad van State Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Aanvullend onderzoekPieter Omtzigt vindt dat aanvullend onderzoek naar de Raad van State nodig is, na wat er gebeurd is rondom de toeslagenaffaire. Volgens Omtzigt zijn er jarenlang belangrijke stukken achtergehouden voor de Raad van State en rechtbanken in Nederland, dit is natuurlijk tegen de principes van een rechtsstaat. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Pieter Omtzigt pleit voor onderzoek naar Raad van State

Aanvullend onderzoek
Pieter Omtzigt vindt dat aanvullend onderzoek naar de Raad van State nodig is, na wat er gebeurd is rondom de toeslagenaffaire. Volgens Omtzigt zijn er jarenlang belangrijke stukken achtergehouden voor de Raad van State en rechtbanken in Nederland, dit is natuurlijk tegen de principes van een rechtsstaat.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Pieter Omtzigt pleit voor onderzoek naar Raad van State of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier