Nieuwe Boeren met Romy als nieuwe herenboer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwe Boeren met Romy als nieuwe herenboer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwe Boeren met Romy als nieuwe herenboer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuwe Boeren over hanen: "Houd dat beest normaal vast" Bekijk deze video » Nieuwe Boeren: paniek in het weiland en Nathalie leert schapenscheren Bekijk deze video » In deze aflevering moet Romy de duellisten kiezen nadat ze is aangewezen als herenboer. BelofteZe kreeg één voorwaarde: dat ze een vrouw als eerste duellist kiest. Romy is van plan zich aan die belofte te houden, maar het is de vraag of dat zo slim is. StrengEn zijn alle taken eigenlijk wel goed uitgevoerd zoals de kaas en het scheren van het schaap? Echte boeren Arnold en Rianne zijn vriendelijk maar ook streng. Over het programmaNieuwe Boeren laat de kijker niet alleen de spanning van het overleven op de boerderij ervaren, maar toont ook hoe we als moderne mensen steeds verder af zijn komen te staan van waar ons eten vandaan komt. Nieuwe Boeren gemist? Dennis probeert ei onder kip uit te trekken Bekijk deze video » Nieuwe Boeren: pittige ruzie om opmerking ‘die vier ouwe willen niet’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering moet Romy de duellisten kiezen nadat ze is aangewezen als herenboer.

Belofte
Ze kreeg één voorwaarde: dat ze een vrouw als eerste duellist kiest. Romy is van plan zich aan die belofte te houden, maar het is de vraag of dat zo slim is.

Streng
En zijn alle taken eigenlijk wel goed uitgevoerd zoals de kaas en het scheren van het schaap? Echte boeren Arnold en Rianne zijn vriendelijk maar ook streng.

Over het programma
Nieuwe Boeren laat de kijker niet alleen de spanning van het overleven op de boerderij ervaren, maar toont ook hoe we als moderne mensen steeds verder af zijn komen te staan van waar ons eten vandaan komt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwe boeren

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Boeren met Romy als nieuwe herenboer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier