De TV Kantine: Miljuschka maakt speciaal recept voor body positivity

De TV Kantine: Miljuschka maakt speciaal recept voor body positivity

TV-kok Miljuschka Witzenhausen staat erom bekend dat ze voorstander is van body positivity. Op haar Instagram deelt ze regelmatig foto's waarin de rollen gewoon te zien zijn.

Bijzonder recept
Elise Schaap vergroot dit nog eens extra in de tweede aflevering van De TV Kantine. De TV-kok maakt namelijk een wel heel bijzonder recept en gaat daarbij ook gewoon met deegroller over haar eigen buik.

<em>De TV Kantine</em>: Miljuschka maakt speciaal recept voor <em>body positivity</em> TV-kok Miljuschka Witzenhausen staat erom bekend dat ze voorstander is van body positivity. Op haar Instagram deelt ze regelmatig foto's waarin de rollen gewoon te zien zijn. Bijzonder receptElise Schaap vergroot dit nog eens extra in de tweede aflevering van De TV Kantine. De TV-kok maakt namelijk een wel heel bijzonder recept en gaat daarbij ook gewoon met deegroller over haar eigen buik. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De TV Kantine: Miljuschka maakt speciaal recept voor body positivity

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: Miljuschka maakt speciaal recept voor body positivity of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier