Reizen Waes Japan in Fukushima gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Japan in Fukushima gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Japan in Fukushima gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde en laatste aflevering van Reizen Waes Japan bezoekt Tom Waes het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale in Fukushima. Hij eindigt zijn reis in het verlaten en besneeuwde natuurgebied op het eiland Hokkaido. Noedel-eetwedstrijdTom zoekt uit hoe veilig het nu is in Fukushima en hoe het verder moet met deze getroffen streek. Net buiten het gebied doet Tom mee aan een noedel-eetwedstrijd. Tom heeft meer dan vierduizend kilometer door Japan gereisd en eindigt zijn reis in het hoge noorden. RoadtripTom Waes maakte voordat het coronavirus reizen onmogelijk maakte nog net op tijd een roadtrip door Japan. In drie afleveringen reist hij door heel Japan, van de havenstad Nagasaki in het zuiden tot aan het eiland Hokkaido in het hoge noorden. Hij maakt kennis met eeuwenoude Japanse tradities en fascinerende verhalen.
Uitzending :
Reizen Waes Japan in Fukushima gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de derde en laatste aflevering van Reizen Waes Japan bezoekt Tom Waes het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale in Fukushima. Hij eindigt zijn reis in het verlaten en besneeuwde natuurgebied op het eiland Hokkaido.

Noedel-eetwedstrijd
Tom zoekt uit hoe veilig het nu is in Fukushima en hoe het verder moet met deze getroffen streek. Net buiten het gebied doet Tom mee aan een noedel-eetwedstrijd. Tom heeft meer dan vierduizend kilometer door Japan gereisd en eindigt zijn reis in het hoge noorden.

Roadtrip
Tom Waes maakte voordat het coronavirus reizen onmogelijk maakte nog net op tijd een roadtrip door Japan. In drie afleveringen reist hij door heel Japan, van de havenstad Nagasaki in het zuiden tot aan het eiland Hokkaido in het hoge noorden. Hij maakt kennis met eeuwenoude Japanse tradities en fascinerende verhalen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes Japan in Fukushima gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier