Jinek gemist? Jaïr Ferwerda treft boze Geert Wilders: "Avondklok gevolg van koehandel"

Jinek gemist? Jaïr Ferwerda treft boze Geert Wilders: "Avondklok gevolg van koehandel"

Uiteraard was Jaïr Ferwerda ook weer aanwezig in de Tweede Kamer op de dag van het debat over de avondklok. Daar sprak hij met diverse politici over het zware middel en hij trof ook een boze Geert Wilders: "De avondklok is het gevolg van een politieke koehandel."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Jaïr Ferwerda treft boze <em>Geert Wilders</em>: &quot;Avondklok gevolg van koehandel&quot; Uiteraard was Jaïr Ferwerda ook weer aanwezig in de Tweede Kamer op de dag van het debat over de avondklok. Daar sprak hij met diverse politici over het zware middel en hij trof ook een boze Geert Wilders: "De avondklok is het gevolg van een politieke koehandel." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Niet nodigVolgens Wilders is dit de meest vrijheidsbeperkende maatregel van het hele afgelopen jaar en hij vindt een avondklok zelfs helemaal niet nodig. Andere politici zijn iets genuanceerder; zo geeft Rob Jetten ook toe nog steeds niet enthousiast te zijn over de avondklok. Overigens probeert Mark Rutte de aandacht weer af te leiden: hij wijst Jaïr eerst op een hilarische imitatie in De TV Kantine. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Jaïr Ferwerda treft boze Geert Wilders: "Avondklok gevolg van koehandel"

Niet nodig
Volgens Wilders is dit de meest vrijheidsbeperkende maatregel van het hele afgelopen jaar en hij vindt een avondklok zelfs helemaal niet nodig. Andere politici zijn iets genuanceerder; zo geeft Rob Jetten ook toe nog steeds niet enthousiast te zijn over de avondklok. Overigens probeert Mark Rutte de aandacht weer af te leiden: hij wijst Jaïr eerst op een hilarische imitatie in De TV Kantine.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Jaïr Ferwerda treft boze Geert Wilders: "Avondklok gevolg van koehandel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV