Veronica Inside: René van der Gijp stoort zich aan Gommers: "Hij gaat alleen over de IC-bedjes"

Veronica Inside: René van der Gijp stoort zich aan Gommers: "Hij gaat alleen over de IC-bedjes"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: René van der Gijp stoort zich aan <em>Gommers</em>: &quot;Hij gaat alleen over de IC-bedjes&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. De tekst gaat verder onder de video. René van der Gijp begint zich te storen aan Diederik Gommers: "Dat zijn geen virologen. Het enige dat er aan Diederik gevraagd zou mogen worden is; hoe staat het met de bedjes?" Diederik Gommers en Ernst Kuipers zijn veel op tv te zien de laatste tijd, René is het daar ook niet helemaal mee eens: "Ze gaan in ieder programma over dat covid zitten praten." Ondertussen weten ze volgens René eigenlijk weinig over het virus. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Veronica Inside: René van der Gijp stoort zich aan Gommers: "Hij gaat alleen over de IC-bedjes"

René van der Gijp begint zich te storen aan Diederik Gommers: "Dat zijn geen virologen. Het enige dat er aan Diederik gevraagd zou mogen worden is; hoe staat het met de bedjes?" Diederik Gommers en Ernst Kuipers zijn veel op tv te zien de laatste tijd, René is het daar ook niet helemaal mee eens: "Ze gaan in ieder programma over dat covid zitten praten." Ondertussen weten ze volgens René eigenlijk weinig over het virus.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: René van der Gijp stoort zich aan Gommers: "Hij gaat alleen over de IC-bedjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier