Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Mogelijk geboortegolf in oktober door avondklok’

Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Mogelijk geboortegolf in oktober door avondklok’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jaïr Ferwerda doet voor Jinek op het Binnenhof onderzoek naar de gevolgen van de avondklok. Nu iedereen binnen moet blijven, vraagt hij zich af of we in oktober 2021 een geboortegolf kunnen verwachten. “Dat zou zomaar kunnen”, aldus minister Hugo de Jonge. “Ik wil mensen niet op een idee brengen, maar het is wel goed om die avonden tijdens de avondklok goed te besteden, dus het zou zomaar kunnen.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Hugo de Jonge: ‘Mogelijk geboortegolf in oktober door avondklok’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jaïr Ferwerda doet voor Jinek op het Binnenhof onderzoek naar de gevolgen van de avondklok. Nu iedereen binnen moet blijven, vraagt hij zich af of we in oktober 2021 een geboortegolf kunnen verwachten. “Dat zou zomaar kunnen”, aldus minister Hugo de Jonge. “Ik wil mensen niet op een idee brengen, maar het is wel goed om die avonden tijdens de avondklok goed te besteden, dus het zou zomaar kunnen.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Mogelijk geboortegolf in oktober door avondklok’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Mogelijk geboortegolf in oktober door avondklok’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier