Patrick Laureij met Nederlands Hoop zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de teaser

Patrick Laureij met Nederlands Hoop zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de teaser

Vanavond (23 januari) kun je bij SBS6 kijken naar de cabaretvoorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij. Dit is de tweede theatershow van Laureij. Natuurlijk grapt hij erop los, maar hij praat ook openlijk over zijn woedeaanvallen en depressie.

Bekijk in de video hieronder de teaser van Patrick Laureij met Nederlands Hoop.

De voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij is op zaterdag 23 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Patrick Laureij met <em>Nederlands Hoop</em> zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de teaser Vanavond (23 januari) kun je bij SBS6 kijken naar de cabaretvoorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij. Dit is de tweede theatershow van Laureij. Natuurlijk grapt hij erop los, maar hij praat ook openlijk over zijn woedeaanvallen en depressie. Bekijk in de video hieronder de teaser van Patrick Laureij met Nederlands Hoop. De voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij is op zaterdag 23 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jinek gemist? Cabaretier Patrick Laureij openhartig over depressie Bekijk deze video » Jinek gemist? Patrick Laureij kijkt openhartig terug op periode met depressie Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patrick Laureij met Nederlands Hoop zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de teaser of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier