Code van Coppens: Kees Tol en Monique Smit gillen erop los na jump scare (video)

Code van Coppens: Kees Tol en Monique Smit gillen erop los na jump scare (video)

In het nieuwe SBS6 programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen maken de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens een bijzondere escape room voor verschillende BN'ers.

Niet bang?
De Volendamse acteur Kees Tol vertelde eerder nog stoer dat hij niet zo snel bang te maken is. Wanneer hij een spookachtig meisje in de gang ziet staan, moet hij in eerste instantie lachen. Wat er daarna gebeurt jaagt echter zowel hem als Monique Smit de stuipen op het lijf.

<em>Code van Coppens</em>: Kees Tol en Monique Smit gillen erop los na <em>jump scare</em> (video) In het nieuwe SBS6 programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen maken de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens een bijzondere escape room voor verschillende BN'ers. Niet bang?De Volendamse acteur Kees Tol vertelde eerder nog stoer dat hij niet zo snel bang te maken is. Wanneer hij een spookachtig meisje in de gang ziet staan, moet hij in eerste instantie lachen. Wat er daarna gebeurt jaagt echter zowel hem als Monique Smit de stuipen op het lijf. Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code Van Coppens: Klaas en Fien hebben pijn door ‘flippende enkelbanden’ Bekijk deze video » Vrijdag in de 5 Uur Show: Horace Cohen & Didier Froger over Code van Coppens Bekijk deze video » Code Van Coppens: Xander de Buisonjé en Sem van Dijk opgesloten in escaperoom Bekijk deze video »

Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Code van Coppens: Kees Tol en Monique Smit gillen erop los na jump scare (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV