Mart Smeets over break Tom Dumoulin: ‘Zijn ‘zwakte’ is waarschijnlijk zijn kracht’

Mart Smeets over break Tom Dumoulin: ‘Zijn ‘zwakte’ is waarschijnlijk zijn kracht’

Kijk hier het interview waarin Tom Dumoulin bekendmaakt dat hij tijdelijk stopt met wielrennen.

Mart Smeets reageert op de opvallende aankondiging van Tom Dumoulin. Hij maakte afgelopen weekend bekend dat hij tijdelijk stopt met wielrennen. “Als je geen plezier hebt in je sport moet je stoppen. En hij is zo verstandig dat hij dat nu zegt”, aldus de sportcommentator. “Hij toonde zijn 'zwakte', wat waarschijnlijk zijn kracht is. Je kracht kan ook je zwakte zijn, dat gaat hand in hand. Hij deed wat hij deed en daar moet je respect voor hebben.”

Bekijk de hele reactie van Mart Smeets op de aankondiging van Tom Dumoulin in de video van het AD hieronder.

Mart Smeets over break <em>Tom Dumoulin</em>: ‘Zijn ‘zwakte’ is waarschijnlijk zijn kracht’ Kijk hier het interview waarin Tom Dumoulin bekendmaakt dat hij tijdelijk stopt met wielrennen. Mart Smeets reageert op de opvallende aankondiging van Tom Dumoulin. Hij maakte afgelopen weekend bekend dat hij tijdelijk stopt met wielrennen. “Als je geen plezier hebt in je sport moet je stoppen. En hij is zo verstandig dat hij dat nu zegt”, aldus de sportcommentator. “Hij toonde zijn 'zwakte', wat waarschijnlijk zijn kracht is. Je kracht kan ook je zwakte zijn, dat gaat hand in hand. Hij deed wat hij deed en daar moet je respect voor hebben.” Bekijk de hele reactie van Mart Smeets op de aankondiging van Tom Dumoulin in de video van het AD hieronder. Tijd voor MAX: Huub Stapel over legendarische wielerjournalist: ''Een echte bourgondiër'' Bekijk deze video » Interview met Tom Dumoulin die break aankondigt: "Afgelopen jaren mezelf vergeten" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Mart Smeets over break Tom Dumoulin: ‘Zijn ‘zwakte’ is waarschijnlijk zijn kracht’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mart Smeets over break Tom Dumoulin: ‘Zijn ‘zwakte’ is waarschijnlijk zijn kracht’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier