Tijd voor MAX gemist? Thijs Franssen belandde in de rellen in Eindhoven

Tijd voor MAX gemist? Thijs Franssen belandde in de rellen in Eindhoven

Na een dag vol rellen is de rust teruggekeerd in Eindhoven. Thijs Franssen ervaarde gisteren zelf hoe heftig het eraan toe ging. Hij wilde zijn zoon helpen om zijn werk te bereiken op het stationsplein van Eindhoven. Dit zorgde ervoor dat hij klem kwam te zitten tussen de demonstranten, wat hij ontzettend heftig vond.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

Tijd voor MAX gemist? Thijs Franssen belandde in de rellen in Eindhoven Na een dag vol rellen is de rust teruggekeerd in Eindhoven. Thijs Franssen ervaarde gisteren zelf hoe heftig het eraan toe ging. Hij wilde zijn zoon helpen om zijn werk te bereiken op het stationsplein van Eindhoven. Dit zorgde ervoor dat hij klem kwam te zitten tussen de demonstranten, wat hij ontzettend heftig vond. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX: Pia Douwes bracht grootste wens van Lisanne Spaander in vervulling (video) Bekijk deze video » Tijd Voor MAX: voorproefje Zodiac de Musical door Dominique de Bont & René van Kooten Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Thijs Franssen belandde in de rellen in Eindhoven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Thijs Franssen belandde in de rellen in Eindhoven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier