Opsporing Verzocht: Heftige beelden van rellen, daders verdacht van doodslag

Opsporing Verzocht: Heftige beelden van rellen, daders verdacht van doodslag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Heftige beelden van <em>rellen</em>, daders verdacht van <em>doodslag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. De invoering van de avondklok heeft in veel steden in Nederland gezorgd voor rellen. De relschoppers zijn daarbij ook agressief tegen de politie en gooien met vuurwerk en stenen. Op de beelden is te zien hoe een groepje mannen in Venlo een politieauto bekogeld. Zij worden nu verdacht van poging tot doodslag. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Heftige beelden van rellen, daders verdacht van doodslag

De invoering van de avondklok heeft in veel steden in Nederland gezorgd voor rellen. De relschoppers zijn daarbij ook agressief tegen de politie en gooien met vuurwerk en stenen. Op de beelden is te zien hoe een groepje mannen in Venlo een politieauto bekogeld. Zij worden nu verdacht van poging tot doodslag.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier