Op1 gemist? Maria stapt naar de rechter om haar biologische vader te achterhalen

Op1 gemist? Maria stapt naar de rechter om haar biologische vader te achterhalen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Maria stapt naar de rechter om haar <em>biologische vader</em> te achterhalen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De moeder van Maria heeft tijdens haar zwangerschap gekozen voor een 'niet anonieme spermadonor' zodat Maria zelf later kan beslissen om haar donorvader op te zoeken. Deze week stapte Maria naar de rechter om erachter te komen wie haar biologische vader is: "Het gaat mij niet om mijn papa, maar ik wil weten wie mijn vader is." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Maria stapt naar de rechter om haar biologische vader te achterhalen

De moeder van Maria heeft tijdens haar zwangerschap gekozen voor een 'niet anonieme spermadonor' zodat Maria zelf later kan beslissen om haar donorvader op te zoeken. Deze week stapte Maria naar de rechter om erachter te komen wie haar biologische vader is: "Het gaat mij niet om mijn papa, maar ik wil weten wie mijn vader is."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Maria stapt naar de rechter om haar biologische vader te achterhalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier