2 voor 12 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2 voor 12 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2 voor 12 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de quiz 2 voor 12 weer terug op televisie. Elke vrijdag om 20:45 uur op NPO 2 met Astrid Joosten als presentatrice. TwaalfletterwoordDe quiz bestaat uit twaalf vragen voor twee kandidaten. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is. OpzoekenBij 2 voor 12 hoort onlosmakelijk de uitspraak "dat zoeken we op" en tegenwoordig mogen ook sommige vragen op de computer worden opgezocht. Fragmenten, foto's en animaties van studenten van de HKU geven de vragen net even dat speciale 2 voor 12-tintje. Op1: Astrid Joosten over reactie Ruben Terlou op racistische uitspraken in zijn serie: "Raar" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de quiz 2 voor 12 weer terug op televisie. Elke vrijdag om 20:45 uur op NPO 2 met Astrid Joosten als presentatrice.

Twaalfletterwoord
De quiz bestaat uit twaalf vragen voor twee kandidaten. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.

Opzoeken
Bij 2 voor 12 hoort onlosmakelijk de uitspraak "dat zoeken we op" en tegenwoordig mogen ook sommige vragen op de computer worden opgezocht. Fragmenten, foto's en animaties van studenten van de HKU geven de vragen net even dat speciale 2 voor 12-tintje.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 2 voor 12

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 2 voor 12 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier