Op1: Arie Slob ontkent politieke druk op OMT bij heropening scholen

Op1: Arie Slob ontkent politieke druk op OMT bij heropening scholen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

<em>Op1</em>: Arie Slob ontkent politieke druk op OMT bij heropening scholen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Veel bronnen stellen dat de scholenopening onder flink wat politieke druk stond. Arie Slob, demissionair minister van Onderwijs, stelt dat er geen politieke druk is geweest: "We krijgen gelukkig veel steun van de andere ministeries. Onze inzet was open op 8 februari, dat OMT-advies is niet onder druk gezet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Arie Slob ontkent politieke druk op OMT bij heropening scholen

Veel bronnen stellen dat de scholenopening onder flink wat politieke druk stond. Arie Slob, demissionair minister van Onderwijs, stelt dat er geen politieke druk is geweest: "We krijgen gelukkig veel steun van de andere ministeries. Onze inzet was open op 8 februari, dat OMT-advies is niet onder druk gezet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Arie Slob ontkent politieke druk op OMT bij heropening scholen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier