Zien: enorm sneeuwballengevecht in Washington met honderden mensen

Zien: enorm sneeuwballengevecht in Washington met honderden mensen

Een aantal weken na de bestorming van het Capitool, was het dit weekend in Washington tijd voor vrolijkere taferelen. Het is in Washington een jaarlijkse traditie, maar wegens het gebrek aan sneeuw kan dit niet ieder jaar doorgaan: een gigantisch sneeuwballengevecht. Maar zondag lag er genoeg sneeuw en gingen veel mensen los. Honderden mensen bekogelden elkaar met sneeuwballen.

Bekijk beelden van het sneeuwballengevecht in Washington in de video van het AD hieronder.

Zien: enorm <em>sneeuwballengevecht in Washington</em> met honderden mensen Een aantal weken na de bestorming van het Capitool, was het dit weekend in Washington tijd voor vrolijkere taferelen. Het is in Washington een jaarlijkse traditie, maar wegens het gebrek aan sneeuw kan dit niet ieder jaar doorgaan: een gigantisch sneeuwballengevecht. Maar zondag lag er genoeg sneeuw en gingen veel mensen los. Honderden mensen bekogelden elkaar met sneeuwballen. Bekijk beelden van het sneeuwballengevecht in Washington in de video van het AD hieronder. TERUGKIJKEN: inauguratie Joe Biden als 46ste president Verenigde Staten Bekijk deze video » Zien: president Joe Biden en zijn vrouw Jill arriveren in het Witte Huis Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: enorm sneeuwballengevecht in Washington met honderden mensen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: enorm sneeuwballengevecht in Washington met honderden mensen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV