De Alleskunner: de deelnemers moeten een naaktmodel schilderen

De Alleskunner: de deelnemers moeten een naaktmodel schilderen

De deelnemers van De Alleskunner krijgen in de aflevering van vanavond een heel bijzondere opdracht. Deze keer hoeven ze geen ballonnen hoog te houden of een toren te bouwen van wc-rollen. Maar ze moeten hun creativiteit laten zien op het doek, ze krijgen namelijk de opdracht om een naaktmodel na te schilderen.

Bekijk beelden van De Alleskunner in de video hieronder.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner</em>: de deelnemers moeten een naaktmodel schilderen De deelnemers van De Alleskunner krijgen in de aflevering van vanavond een heel bijzondere opdracht. Deze keer hoeven ze geen ballonnen hoog te houden of een toren te bouwen van wc-rollen. Maar ze moeten hun creativiteit laten zien op het doek, ze krijgen namelijk de opdracht om een naaktmodel na te schilderen. Bekijk beelden van De Alleskunner in de video hieronder. De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner: hoeveel post-its kunnen deelnemers op hun hoofd plakken? Bekijk deze video » De Alleskunner: hoelang kunnen deelnemers een ballon in de lucht houden? Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Alleskunner: de deelnemers moeten een naaktmodel schilderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV