Video: Willem Engel (Viruswaarheid) reageert op afschaffen avondklok

Video: Willem Engel (Viruswaarheid) reageert op afschaffen avondklok

Willem Engel, bekend als voorman van de stichting Viruswaarheid, reageerde dinsdagochtend verheugd op het besluit van de rechtbank dat de avondklok moet worden afgeschaft: "Het is ongelofelijk, dat je denkt, is het echt zo!? RTL, SBS, de NOS en Powned komen zo allemaal op de koffie voor een reactie" Bekijk de hele video van POTkaars, die na 1min25 begint, hieronder.

Video: Willem Engel (<em>Viruswaarheid</em>) reageert op afschaffen avondklok Willem Engel, bekend als voorman van de stichting Viruswaarheid, reageerde dinsdagochtend verheugd op het besluit van de rechtbank dat de avondklok moet worden afgeschaft: "Het is ongelofelijk, dat je denkt, is het echt zo!? RTL, SBS, de NOS en Powned komen zo allemaal op de koffie voor een reactie" Bekijk de hele video van POTkaars, die na 1min25 begint, hieronder. Bekijk ook Thierry Baudet: "Misdadig om kinderen wattenstaaf in neus te duwen" (video) Bekijk deze video » Rechtbank: avondklok moet per direct worden opgeheven, bekijk de uitleg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Willem Engel (Viruswaarheid) reageert op afschaffen avondklok


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Willem Engel (Viruswaarheid) reageert op afschaffen avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier