Trailer: Bridge of Spies dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: Bridge of Spies dinsdag te zien bij SBS9

Bridge of Spies vertelt het verhaal van James Donovan (Tom Hanks), een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse piloot bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de koude oorlog.

Bekijk de trailer van Bridge of Spies hieronder.

Bridge of Spies is vanavond, dinsdag 16 februari, om 20:30 uur te zien bij SBS9.

Trailer: <em>Bridge of Spies</em> dinsdag te zien bij <em>SBS9</em> Bridge of Spies vertelt het verhaal van James Donovan (Tom Hanks), een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse piloot bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de koude oorlog. Bekijk de trailer van Bridge of Spies hieronder. Bridge of Spies is vanavond, dinsdag 16 februari, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Bekijk ook Zien: de trailer van The Lost Pirate Kingdom (Netflix) Bekijk deze video » Spannende Netflix-serie Behind Her Eyes vanaf 15 februari te zien, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Bridge of Spies dinsdag te zien bij SBS9


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Bridge of Spies dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier