Kijk LIVE: minister Slob over steun voor onderwijs in coronacrisis (17 februari)

Kijk LIVE: minister Slob over steun voor onderwijs in coronacrisis (17 februari)

Kijk LIVE: minister Slob over <em>steun voor onderwijs</em> in coronacrisis (17 februari) Kijk in de livestream hierboven op 17 februari vanaf 14.00 uur naar de persconferentie van minister Slob over plannen voor het onderwijs. Demissionair-minister Arie Slob houdt vandaag (17 februari) een persconferentie. Hierin vertelt hij meer over de plannen van het ministerie voor het Nationaal Programma Onderwijs. Bekijk ook Jinek: Arie Slob vertelt hoe eindexamens in coronajaar toch door kunnen gaan Bekijk deze video » Miljarden moeten leerlingen helpen met achterstandenHet onderwijs en met name de leerlingen lijden enorm onder de coronacrisis. Doordat de scholen lange tijd gesloten waren zijn er veel leerachterstanden. Daarom heeft het Kabinet besloten om met miljarden euro’s over de brug te komen. Zo hoeven studenten bijvoorbeeld dit jaar maar de helft van het collegegeld te betalen. Bekijk in de video van de NOS hierboven live de persconferentie van minister Slob over het steunpakket voor het onderwijs. Sigrid Kaag bij talkshow M: "We hebben onvoldoende gedaan voor het onderwijs" Bekijk deze video » Arie Slob in M: "Zelftesten inzetten voor primair onderwijs" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: minister Slob over steun voor onderwijs in coronacrisis (17 februari)

Kijk in de livestream hierboven op 17 februari vanaf 14.00 uur naar de persconferentie van minister Slob over plannen voor het onderwijs.

Demissionair-minister Arie Slob houdt vandaag (17 februari) een persconferentie. Hierin vertelt hij meer over de plannen van het ministerie voor het Nationaal Programma Onderwijs.

Miljarden moeten leerlingen helpen met achterstanden
Het onderwijs en met name de leerlingen lijden enorm onder de coronacrisis. Doordat de scholen lange tijd gesloten waren zijn er veel leerachterstanden. Daarom heeft het Kabinet besloten om met miljarden euro’s over de brug te komen. Zo hoeven studenten bijvoorbeeld dit jaar maar de helft van het collegegeld te betalen.

Bekijk in de video van de NOS hierboven live de persconferentie van minister Slob over het steunpakket voor het onderwijs.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: minister Slob over steun voor onderwijs in coronacrisis (17 februari) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier