André Hazes wil geen media bij bruiloft: ‘En we trouwen niet 14 oktober’ (video)

André Hazes wil geen media bij bruiloft: ‘En we trouwen niet 14 oktober’ (video)

André Hazes vertelt in RTL Boulevard over hoe zijn bruiloft met Monique Westenberg er ongeveer uit moet zien. Hij zou de pers graag buiten de deur houden. “Ik hoef niet per se media of zo hoor. Ik wil het groots, dus de mensen die voor ons belangrijk zijn moeten erbij zijn”, vertelt de zanger. “En het wordt niet 14 oktober, de trouwdag van mijn vader, dat heb ik ook ergens voorbij zien komen. Zo stom.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hieronder.

<em>André Hazes</em> wil geen media bij bruiloft: ‘En we trouwen niet 14 oktober’ (video) André Hazes vertelt in RTL Boulevard over hoe zijn bruiloft met Monique Westenberg er ongeveer uit moet zien. Hij zou de pers graag buiten de deur houden. “Ik hoef niet per se media of zo hoor. Ik wil het groots, dus de mensen die voor ons belangrijk zijn moeten erbij zijn”, vertelt de zanger. “En het wordt niet 14 oktober, de trouwdag van mijn vader, dat heb ik ook ergens voorbij zien komen. Zo stom.” Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hieronder. Zien: Sneeuwpret voor André Hazes Jr.: "Gezellige straat met al die kindjes" Bekijk deze video » Motivator André Hazes probeert de 'nee'-fase van zoontje te negeren: "Werelddag" Bekijk deze video »
TV :
André Hazes wil geen media bij bruiloft: ‘En we trouwen niet 14 oktober’ (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes wil geen media bij bruiloft: ‘En we trouwen niet 14 oktober’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier