Peter R. de Vries over zaak liquidatie Cor van Hout: ‘Volg het met speciale interesse’

Peter R. de Vries over zaak liquidatie Cor van Hout: ‘Volg het met speciale interesse’

Peter R. de Vries kende Cor van Hout goed, deze Heineken-ontvoerder werd in 2003 geliquideerd nadat er in 2000 al een poging was gedaan om hem te vermoorden. De Vries vertelt bij RTL Boulevard meer over de verdachten, die nu 20 jaar na de mislukte liquidatiepoging voor de rechter moeten verschijnen. De misdaadverslaggever volgt deze zaak ‘met speciale interesse’. “Dat was ook de reden dat ik er vandaag bij was. Ik wilde zelf horen en zien hoe dat gaat.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hieronder.

<em>Peter R. de Vries</em> over zaak liquidatie Cor van Hout: ‘Volg het met speciale interesse’ Peter R. de Vries kende Cor van Hout goed, deze Heineken-ontvoerder werd in 2003 geliquideerd nadat er in 2000 al een poging was gedaan om hem te vermoorden. De Vries vertelt bij RTL Boulevard meer over de verdachten, die nu 20 jaar na de mislukte liquidatiepoging voor de rechter moeten verschijnen. De misdaadverslaggever volgt deze zaak ‘met speciale interesse’. “Dat was ook de reden dat ik er vandaag bij was. Ik wilde zelf horen en zien hoe dat gaat.” Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hieronder. Jinek: Peter R. de Vries en Joost Eerdmans in discussie over geweld tegen politie Bekijk deze video » RTL Boulevard: moet er een vaccinatiepaspoort komen? Bekijk deze video »
TV :
Peter R. de Vries over zaak liquidatie Cor van Hout: ‘Volg het met speciale interesse’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries over zaak liquidatie Cor van Hout: ‘Volg het met speciale interesse’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier