De verloren stem aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De verloren stem aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De verloren stem

De verloren stem aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma 'De verloren stem' probeert Tijs van den Brink te ontdekken wat er omgaat in de hoofden van niet-stemmers en of er ruimte is om tóch te gaan stemmen. Drie donderdagen rond 22:50 uur op NPO 2. Paria'sOngeveer 2,5 miljoen Nederlanders stemmen niet tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Van den Brink gaat langs bij deze afhakers, paria’s en principiële strijders. RedenenEen eenvoudig medicijn om de niet-stemmers over te halen om de gang naar de stembus, is er niet. De redenen om niet te stemmen hebben te maken met leeftijd, afkomst, vertrouwen in de medemens en politiek en gewoonweg twijfel over op wie ze moeten stemmen. Zondag met Lubach: 11 verschillende stemlocaties tijdens Tweede Kamerverkiezingen Bekijk deze video » Op1: Maurice de Hond verwacht fors lagere opkomst bij verkiezingen door corona Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma 'De verloren stem' probeert Tijs van den Brink te ontdekken wat er omgaat in de hoofden van niet-stemmers en of er ruimte is om tóch te gaan stemmen. Drie donderdagen rond 22:50 uur op NPO 2.

Paria's
Ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders stemmen niet tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Van den Brink gaat langs bij deze afhakers, paria’s en principiële strijders.

Redenen
Een eenvoudig medicijn om de niet-stemmers over te halen om de gang naar de stembus, is er niet. De redenen om niet te stemmen hebben te maken met leeftijd, afkomst, vertrouwen in de medemens en politiek en gewoonweg twijfel over op wie ze moeten stemmen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De verloren stem aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier