Bekijk NASA-livestream: rover Perseverance landt op Mars

Bekijk NASA-livestream: rover Perseverance landt op Mars

Bekijk NASA-livestream: rover <em>Perseverance</em> landt op Mars Kijk in de livestream hierboven op donderdag 18 februari vanaf ongeveer 20.15 uur Nederlandse tijd naar de landing van Perseverance op Mars. Vanavond is het zover, dan landt de Amerikaanse verkenner Perseverance op de planeet Mars. En je kunt dit spektakel live volgen via de livestream van NASA. Bekijk ook Heftig: SpaceX-raket opnieuw ontploft, bekijk de beelden Bekijk deze video » Onderzoek in Jezero-kraterHet is nog niet zeker dat we ook daadwerkelijk getuige kunnen zijn van deze landing op de rode planeet. Deze marsrover moet eerst nog een barre tocht doorstaan, voordat Perseverance daadwerkelijk kan landen op Mars. Mocht dit allemaal goed gaan, dan gaat de robot de Jezero-krater in om onderzoek te doen om te kijken of er bijvoorbeeld ooit leven is geweest. In de video hierboven kun je de landing van Perseverance op Mars live volgen. Kijk LIVE: astronauten Ryzhikov & Kud-Sverchkov maken ruimtewandeling vanaf ISS (video) Bekijk deze video » Zien: nieuwe satelliet Sentinel-6 gaat de zeespiegel meten vanuit de ruimte Bekijk deze video »
Live :
Bekijk NASA-livestream: rover Perseverance landt op Mars

Kijk in de livestream hierboven op donderdag 18 februari vanaf ongeveer 20.15 uur Nederlandse tijd naar de landing van Perseverance op Mars.

Vanavond is het zover, dan landt de Amerikaanse verkenner Perseverance op de planeet Mars. En je kunt dit spektakel live volgen via de livestream van NASA.

Onderzoek in Jezero-krater
Het is nog niet zeker dat we ook daadwerkelijk getuige kunnen zijn van deze landing op de rode planeet. Deze marsrover moet eerst nog een barre tocht doorstaan, voordat Perseverance daadwerkelijk kan landen op Mars. Mocht dit allemaal goed gaan, dan gaat de robot de Jezero-krater in om onderzoek te doen om te kijken of er bijvoorbeeld ooit leven is geweest.

In de video hierboven kun je de landing van Perseverance op Mars live volgen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk NASA-livestream: rover Perseverance landt op Mars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier